Wednesday, September 22, 2010

* Let's Dance Together !!! *

Jom menari!!!
Huhuhu...mati hidup balik dah lama tak menari...
Gilos la...
Apa kes ni?
Kesnya pasal ada talentime masa dinner company anjuran Sport & Recreation Club kitarang...
Dah la theme dinner kali ni Retrospective-60's & 70's...
Sangat disco laaaaa...
Tapi nasib baik team club include aku just buat opening performance..
Tak bertanding tapiiiiii next week kitarang pun advisor dah suruh pergi kelas menari...
Siap chairman dah jumpa koreografer lagi...
Huishhh...
Sakit la kaki & pinggang kitarang karang...
Just imagine last betul2 menari masa sekolah...
Menari zapin ...tu pun sekolah rendah..
Untuk Jamboree Pengakap ..huhuhu..
Gile lama kan?

Dan untuk talentime masa dinner company kali ni, chairman kitarang dah pilih lagu Lady Marmalade..(btul ke spellig nih?)..
Gila sengal tul tgk video klip depa...
Kami berlima kena buat aksi pelbagai...
Yang paling lucu kesian si Apek yang satu2nya comitte lelaki yang kami ada...
Teruk kena bahan masa meeting tadi..ngeh3...
Tapi aku la ni tengah xleh imagine kena wat performance dengan pakai high heels pastu dengan lagu rancak bagai...
Ohohoho...Mintak2 koreografer tu buat step paling mudah lagi paling simple tahap gaban untuk kitarang...
Dari 5 orang ni act 6 org tapi member yg sorg ada exam xleh g..hanya sorang je yang memang kaki g wet aka cucuk langit...
Yang lain? hancurrrrrr...aku lagila haram tak tahu pape...0...
Huhuhu...
Gilosss punya idea dinner penutup tahun ni..dinner terakhir yang dihandle oleh kami dan tahun depan jawatan dalam SRC ni akan berpindah tangan sebab dah 2 tahun kitarang terajui...
Tahun depan kitarang nak tengok ada tak perubahan dalam kelab ni seperti mana perubahan yang memang sangat berbeza masa kitarang amik alih dulu...
Dinner pun dah tak sebosan dulu2..hehehe..
Kita tunggu dan lihattttt...

* Sedang berfikir untuk baju yang sesuai untk malam itu...Adakah seperti diatas ini dan ditambah dengan shawl?..Tapi yang pasti berseluar bukan berkain..hehehe..*
# Kompom dalam bape minggu sebelum dinner karang aku sakit kaki dan pinggang jek sebab g training..pastu berat badan pun mesti turun..hehehe...tak yah susah2 g jog..=P

0 comments: