Sunday, September 5, 2010

* Let Me Share Our Slim Secret....~*

Nak tau apa rahsia slim family saya?
Meh I share sikit...
Sangat mudah....
PAgi-pagi minum air manis (jus better)...
Lepas tu lepas makan selang bape minit terus membuang...
HAhaha...
Masalah besar kat aku bila bulan pose...
Lepas sahur xdan dengar azan Subuh dah melawat En.Tan......
Macam burung mak aku kata...
3 beradik semua sama...
Wakakaka...
Tak jadi daging, metabolisme lak tinggi...
Ngeh3...
Dan yang pasti faktor baka yek..
Ok la..
Wassalam dari saya untuk sesi sharing info....=P

#Entry pendek berbaur sengal...Jangan marahhh~*

7 comments:

Baby Tiger said...

mencik taw gurau style post macam ni!grr!

Min Min said...

hahaha...akak, saya tiap2 ari mcm ni...lepas sahur trus buang..hahaha..ni post lepas visit en.tan la...
tapi pasal minum air manis pepagi tu mmg betul...lepas minum air mani panas pagi2, kompom g toilet..

Org Kg Ko Gak.. said...

minum air mani panas min??bior btul??uhukkk~~~

Min Min said...

ar manis la bongok!!!

Anonymous said...

salah aku ke??huHuhu..sedey..dapat bongok free hari nie :(

Min Min said...

Oohh...tepat jam 1735 dapat bongok...alalala..jgnla sentap, aku tarik perkataan bongok tu tukar "Sengallll"

Emmy said...

air manis hari2 semut hurung karang....hahahah