Sunday, September 19, 2010

* Hai Sume!!!! Selamat Hari Raya *

Rasanya dekat 2minggu xmenulis pape kat blog nih..
Bukan pasal apa , ada tergerak nak menulis tapi bila tengok connection bar untuk bodband nih, sangat menyedihkan...
Musim raya line pun macam hantu raya..
Slowww...
Apapun just update FB jek...
Esok masih cuti dan akan gerak balik ke Shah Alam...
Sangat2 malas...=p
Hari ni pun masih syibukkk nak beraya lagi...hahaha

# Apapun, di sini saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin...Minta halal makan minum dan minta ampun jika ada salah silap atau terkasar bahasa...=)

0 comments: