Friday, September 24, 2010

* Fenin! Fenin! *

Sungguh aku fenin pagi ni..
Training yang dijadualkan semalam di tukar ke hari ni...
Pagi2 dah start pulak tu..
Mula2 senior exec bagi training pastu Plant Manager continue...
Mula2 training based on Quality & Technical...All about foods profile dan process..
Bila ada bab yang tak leh interpreate, tanya plant manager..
Hambik kauuu...
Belajarlah pasal mechanical dan equipment..
Ngeh3....
Dahla aku mengantuk...
Blurrr...
Next week audit.
Document ada yang pending lagi ni kadukkkk..
Haishhh...
Selalu suka pergi audit orang, next week hambik kau kena audit pulak...
Huhhhh...

# Eik, sape nak teman saya pergi openhouse esok?Anyone? Cik Anim?...Malam dinner pun makan free, jiran wat openhouse..Ngeh3...Tapi xbest pagi kena koje..=(

0 comments: