Tuesday, September 7, 2010

* Balik Kampung!!! *

Yup, mood balik kampung berganda-ganda, melonjak-lonjak buat masa sekarang nih...
Tepat pukul 5.15pm, aku cabut..
Terus balik kampung...
Barang semua dah ada kat dalam kete....
Busuk pun busuklah...
Buka tengah jalan pun layan jelah...
Yang pasti aku nak elak jam malam kang...
Tapi aku ada problem sekarang ni, aku mengantukkk..
Huhuhu..
Nak balik raya happy tapi fikir balik sini semula karang ...
Hurmmmmm....
Tak bestnya bila fikir balik sini banyak keje...
Arghhh....Buat tak peduli je dulu...
Yang penting balik raya dulu...
Hahahaha...

# Status dari kampung halaman akan di update dari masa ke semasa ayat poyo sengal macamla sempat nak blogging kat kampung bila dah ramai orang kat umah...

0 comments: