Saturday, August 21, 2010

*My 11 Ramadhan > =( *

Don't know what will happen to me....
Today its become worse...
I'm not a doll nor a little child which simply can be scold in front of public...
Its not my false...
Its not my ego..
Even if you are tired like hell, please don't think you are always right...
Please think about other's feeling...
If you feel you are not willing to do something, please don't be an actor to show that you are great...
I'm not the one who ask you to accompany me or helping me...
I can do it by myself...
TQ to make me sad again & again....
I'm so tired for all of this.......

#When to clinic again, blood test postponed...Doc ask me to come early in the morning...

10 comments:

bdk encem... said...

ko dah ok lum ni along min??teringat masakan mak kowt ko ni sampai jiwa pun jdik kacau bilau nie..hahah :P..jgn sedey2 lagi k..posa mana leh sedey2..ke xposa nie??hehhe~~

Min Min said...

Aku dah ok dah...
aku pose la...
weekend ni aku blk, bleh minta mak aku masak..=P
Ko tak blk ke? nak kirim pape tak?

yang manes.. said...

bwk la balik buah2an tempatan kalo de lebey2 tue..heheh~~banwak manyak2 tau..ekekke~~kalo ko siankan kat aku yg x dapat balik kg ni la ;P..kalo xkesian xpe...sob sob..ceh sedey la plak...heheh~~

Min Min said...

kejap BDK ENCEM,kejap YANG MANIS...
Macam2 ko ni Zid...
Buah kopi byk kat umah aku...
hahaha...time ko blk kg ritu, tak hingat, ni aku lak blk kg. ko gigit jari kat sini ek..hehehe..
apa2 nanti aku bawa la..

yg xdpt balik said...

heheh..bwk tau..cian kanda kat cini xdpt balik kg terchenta:P

Min Min said...

kanda bagai...aku bagi lada baru ko tau...apply je la cuti on 30 tu..blk kg, abis cite

Kanda said...

lada jek?..sampai hati dinda wat kanda mcm nie..oh knapa dunia begitu kejam..sob sob~~

Min Min said...

wei, aku tau ko mengantuk tapi jgn la lalok...
Pagi2 dah sengal sepuluh tingkat..kena sepuk sia2 jek...

Arjuna.. said...

heheh..sepuk??yeahhh nak nak ..:P

Min Min said...

sengal!!!!