Wednesday, August 18, 2010

*Mood Swing Berganda2 di 8 Ramadhan*

Aku tak mengantuk tapi aku bosan...
Aku nak bercakap tapi suara aku dah mengalahkan suara mana2 Rock Star...
Dok terbatuk2 sampai senak perut dibuatnya...
Bukan tak ada kerja, ada memang ada tapi bukan yang urgent..ada gak yang macam penting tapi leh tolak tepi =p
Aku super bosan...
Aku buat kerja sambil blogwalking..
Aku buat kerja jap, aku jeling kalendar..
Aku buat kerja jap, aku kira hari nak balik kampung...
Yup!!!
Mungkin itu salah satu punca utama tahap mood aku tak berapa baik ari ni...
Pada aku kalau tak balik lebih satu bulan tu dah tak senag duduklah aku dibuatnya...
Last balik awal bulan  7...
Aku nak berbuka dengan mak...=(
Lambatnyalah nak tiba 26.08.2010....
Nak balik kampung berjimba2 selama 5 hari lepas tu balik lagi masa raya seminggu selepas tu...

* Picture taken during fasting month 2009 kat BP Mall masa cari baju raya budak kecik*

#Tadi blogwalking ternampak gamba orang masak ayam masak kicap, macam sedap je..Balik nanti nak cari ayam pastu nak masak untuk berbuka ayam masak kicap...=)

2 comments:

Anonymous said...

"..adoii la nak..mak x larat nak layan kerenah ko yg gediks nie..mak bkn suka amek2 gambar nie..dah la mak nak g tdo nie..letey sgt..ngantoks..mak dah la pose..tau la ko tu xpose..riang ria cam kanak2 ribena je mak tengok ko nie.." kata Mrs. susu kepada cik susu..heheh..:)

Min Min said...

Hampeh ko budak muncit...mak aku tak de wat dialog mcm tu kkkk..
aku siap baru lpas men msg ngan mak aku nih...hehehehe...
tu ayat mak ko kat ko tu...