Monday, August 2, 2010

*Awsome Time*

Last night aku pergi join Puan Puteri Nuur At-Terawis pergi ke Friends For Arthur Kam >>> Just google his name & can find many info pasal seorang yang amat berbakat...
Kenapa aku suruh google?
Sebab aku sendiri google nama dia sebelum pergi...
Yup! Aku adalah seorang yang tak kenal musician..
Sepatutnya Zila join sama tapi dia sangatlah busy...
Arthur Kam akan fly ke US untuk futher study di Berkeley School of Music...
Honestly ini adalah 1st time aku tengok secara dekat pelbagai percussion dan instruments dimainkan oleh pemuzik pro ...dan 1st time aku join Kak Put dan rakan-rakannya...
Yang buat aku kagum lagi bila tengok Arthur dan kakaknya Genervie bergandingan...
Sungguh indah muzik tu...
Dan aku tergamam tengok  Arthur mengetuk drumnya dan pabila Genervie mengalunkan lagu dari violinnya...
They are very talented!!!
Ohhhhh KAk Put, terima kasih....
I'm really enjoy it even tak kenal sapa pun malam tadi except you..
*TQ Kak Put cause tag me this pict..The picture 1st time jumpa Arthur & for the last time before he fly*

#Even ari ni aku lalok masa buat program di Intekma Resort sebab pagi tadi just dapat tido lebih kurang 2jam lebih je tapi aku seronok sangat malam tadi....=P

0 comments: