Wednesday, August 25, 2010

* Apsal Nih? *

Haishhh....
Apsal la semua benda terbantut nih...
Buat keje serba tak kena..
This week function aku kurang orang, so kena turun padangla..
Huhuhuu...Tapi aku malas nak turun production...
Hehehe..Bulan pose panas ar..
Tolong cover lab sudehhhh...
Semalam buat lab pun separuh jalan pastu ada training dan terus balik...
Ngeh3...
Budak baru kena continue job sebab kitarang Muslim waktu bulan pose ada special sikit, boleh balik awal..
Huhuhu...
Tapi ari ni masuk keje memang tak boleh blah...
Pagi2 tengok data semua tunggang terbalik, budak baru key in data tak cek info dari dept lain...
Aku buka nak update monthly, tengok2 macam haram...
Menguji kesabaran aku la...
Dah berapa kali dah bagitahu, naik berbuih mulut aku ni cakap kat budak dept satu lagi tu...
Tapi sama je...

Lepas tu tadi HDC call lagi minta gambar...
Adoiiii...Mana aku nak gagau gambar nak letak magazine depa nih...
Last2 depa yang akan datang company aku...
Ngeh3...
Bijak aku menyusun kata, malas nak buat keje...
Diarang kan pro, datang sini pun korang suka kan...
Berjalan2...
Hehehehe...
Esok pun patut aku kena pergi Kelana Jaya tapi aku minta tolong exec aku pergi sebab dia leh singgah sekali since dia dari KL...
Malas gila ya ampunnnn...

Ni aku tengah serabut alam tengok aku punya testing media asyik fail jek...
Huhuhu...
Nampak bebeno dah lama tak wat method nih...
Selalu ajar orang tapi aku lak wat tak menjadi rini...
Sabo la yek...
Karang susah2 aku tak run testing juga ni...
Aku tak ada moodddddd....

#Tiba2 nak cakap > "YEAYYYY!!! ESOK BALIK KAMPUNG!!!"

4 comments:

Yg Happy said...

ko memanjang jek min xde mood?adoii la bdk nie..tengok aku happy jek~~heheh..

Min Min said...

yolah, ekau yo la yg hepy memanjang..apo tak nyo, poie kojo ekau asyik kiro taik mato yo...hehehe

happy sokmo.. said...

ceh~~ade je point ko nak kenakn aku eh..mencikkk~~

Min Min said...

"mencik" ke? "mencik" pun "mencik" la..yang penting ptg ni den nak blk kampung..hehehehehe...(pagi2 dah buat blogwalking...=p )