Friday, July 30, 2010

*Weekend Datang Lagi*

Esok Sabtu,
Aku tak keje, apa nak buat ek?
Tengok wayang cite Salt?
Yup...
Itu pasti dalam checklist...
Ahad?
Nak g lepaking dengan Puan Puteri dan Zila..
Tapi si Zila ni masih tak bagi signal lagi...
Oitttt....Mana daaaa?
Tapi yang pasti sebelum pergi enjoy kalu, presentation slide untuk present masa training nanti kena settlekan dulu...
Huhuhuhuhu...Sangat malas untuk mula...
Tapi idea semua dah dalam kepala, bahan dah ada tinggal petik je...
Masyaallah...Malas ya ampun weihhhh...
Aktiviti lain akan disenaraikan kemudian....^_____^

#Puan Puteri, next week Selasa -Khamis saya di Putrajaya.....

0 comments: