Saturday, July 3, 2010

*Oh Weekend!!!*

I'm updating my blog d opis rite now...
Apa aku buat?
Niat dihati nak mai opis kejap je, nak settlekan keje untuk submit ari Isnin ni...
All document P&C dan berfail-fail serta byk benda nak kena refer so malas nak ngangkut balik rumah...
Lagi satu rumah sebelah pasang khemah sedabok masuk umah kitarang so lebih baik aku kua rumah awal atau pun tak boleh kua langsung bila dah kena blok....
Aku nak pergi mana lepas ni?
Hurmmmmmmm....
Cari barang jap....
Pergi layan movie single...
Pastu petang-petang sikit baru balik....
Huhuhuhu.....
Amannnnnnn

0 comments: