Tuesday, July 13, 2010

*I'm BAck*

Yeayyy!!!
I'm back to Shah Alam...
Just arrived dalm satu jam dari kampung halaman...
Sangat malas untuk balik ke sini selepas balik ke kampung since Jumaat...
Aktiviti di kampung sangat padat pada ari Sabtu dan Ahad...
Sabtu dari pagi sampai malam aku rasa dah berapa ratus kilometer aku bawa kete, aku pun tak sure sebab dari rumah ke banda Batu Pahat, lepas tu ke Ayer Hitam..
Balik lepas asar pergi Muar lepas tu continue pergi Pengkalan Balak MElaka...
Sampai rumah dalam 12lebih...
Penat jangan cakap la...
Ari Ahad pula melunaskan janji kat adik pergi tengok cerita ZOO dengan disertai oleh Zila dan tanpa disangka-sangka si Aril junior kami di Poli dulu..
Memang aku  tahu dia futher study kat KUITTHO tapi tak sangka la Zila angkut dia...
Tapi serius sumpah cerita tu bosan...
Dah lah panggung besar kerusi selesa tapi ada bau yang tak menyenangkan..
Padahal hall baru....
Lepak dengan Zila sekejap je sebab terus balik sebab dah janji nak dinner family kat Sabak Awor...
Ari ni sebelum balik ke Shah Alam, aku kerja membantai makan n tido je...
Satu ari ni makan 4 kali..HUhuhu...
Mak masak mihun sup dengan ikan masak lemak cili api...
Mana tak makan je kerja aku...
Hahahaha...

#Esok kerja dah, malasnya...Tadi dalam kul 7pm aku kat rumah lagi pun tiba2 no opis naik kat tipon...Huhuhuhu

4 comments:

oya zihanee said...

+ secara kebetulan... entry aku baru nie pon tajok "i'm back".... lagi secara kebetulan...aku pon g tgk citer zoo.... tp different comment la lepas tgk citer tue... heheh...+

Min Min said...

OYA,
BARU BUKA BLOG OYA TADI...HUHUHU SECARA KEBETULAN...
ENTRY TYPE MLM TADI KAT UMAH TAPI TETIBA PC NAIK GILA...
POST KAT OPIS....
CITE ZOO TU TAK BEST TAPI ADIK ORG SI KECIK TU ENJOYLA SEBAB DIA SUKA BINATANG...

oya zihanee said...

+ dari hari tue PC ko xbetol2 ke???? org kuat keje, pc kene power la.. aku tgk erin skrg makin cun arr.. lama giler xtgk dier.. dulu kecik2 selalu usung dier g pasar rabu pekan pt yusuf.. time lepas spm. ehe!

Min Min said...

PC kat umah tu dia punya isi perut ada yg nak kena ganti...
aku tak igt nama benda alah tu...
tak sempat nak g nganto...
Eryn selalu je aku angkut masa balik kg tp tak leh p pasar rabu lah...dah sekolah..ari tu ada je dia kat umh shah alam masa cuti sekolah..