Tuesday, July 27, 2010

*Gemuruh & Terima Kasih *

Apa cerita petang-petang dah Gemuruh?
Lepas tu nak Terima Kasih bagai?
Cerita dia pasal Program Team Building staff 02.08.2010 ...
Tadi hadiah dah settle, siap tolong budak customer service Jusco bungkus hadiah lagi...
Apa kes?
Sebab dah lambat nak balik opis semula...
Aku keluar dengan exec aku, dia pun kelam kelibut....
Petang ni, buat translation untuk HR punya power point...selalu pun kena tolong buat =(...nasib baik dah biasa...
Lepas buat translation, naik opis atas nak amik kotak A4 buat isi barang, tetiba je terbabit sama dengan budak HR pilih lagu tema dengan lagu ambient masa program...
Ada lagu campur, English, Chinese & Malay...
Indian song not include la sebab tak ada orang paham...
Lagu Chinese, dak HR dah petik...
Lagu English kitarang ambil lagu world cup >Wave Your Flag  betul ke tajuk dia?
Lepas tu lagu Malay, dia cakap nak lagu naikkan semangat, aku pun petiklah lagu Faizal Tahir...
Wink, wink~*
Lagu Gemuruh sebab lagu tu macam semangat semacam je...
Yang best dak cina HR tu pun kenal sapa Faizal Tahir...
Dia pun puji suara FT...Phewiiiittt!!!
Huhuhuhuhuhu....

*Faizal Tahir*
Bangga aku wei, depa kenal artis Melayu selain Siti Nurhaliza terutamanya FT..
Aku langsung tak kenal penyanyi bangsa diarang...
Hahahaha...
Lepas tu lagu penutup nak cari lagu yang nak menunjukkan rasa terima kasih...
Aku no idea..
Korek kat Youtube jumpa lagu Adam..
Slow song....
Sesuai la tu...

*Adam AF*
Tapi amoi tu puji Adam handsome...
Siap tanya artis Malaysia ke?
Erkkkk....
Aku cakaplah dia Sarawakian...
Tapi tak kompom lagu Adam acceptable tak dekat telinga advisor nanti...

#Maka akan berkumandanglah lagu FT sepanjang program berjalan ...~*

4 comments:

Anonymous said...

kak min adam tu sabahan lah
tumpang lalu...

Anonymous said...

kak min adam tu sabahan lah
tumpang lalu...

Min Min said...

Izza...
Sorila yek org Sabah...
Akak kompius la...
HAhahaha...BTW, bila nak mai Peninsular ni?
Tak indu Sis, Mumun sama Anna ke?
(Ayat pancing)

Anonymous said...

owh blk bln 9 nnt
tp x taw la dpt jmpa dorg x
insyallah kalo ada jodoh bleh
plan ramai2 jumpa..
rinduuuuu mesti rindduuu punya
hehe