Tuesday, July 27, 2010

*Garang Ke?*

Seriously aku boring gila tahap gaban ari ni..
Pagi-pagi call SIRIM tak ada pula orang yang aku nak cari...
Hai lah nasib...
Tengahari nanti sebelum lunch , pergi singgah sekejap ke SIRIM lepas tu nak pergi shopping barang untuk hadiah team building next week..
Pagi ni kepala sengal je semacam...
Tadi masuk keje rekod untuk bulan ni, di hujung bulan masuk lambat...lambat seminit je padahal tapi gaji deduct gak..
Aku nak wat documentation pun malas tahap dewa...
Last-last aku kena train budak production pulak....
BANGLA okk...
Aku ajar tak paham-paham...
Cakap melayu pandai tu padahalnya...
Yang tak boleh blah kenapa dia menggigil-gigil bila aku suruh wat apa yang aku dah ajar...
Abis tumpah-tumpah chemical, menjejeh-jejeh dibuatnya...
Apa garang sangat ke aku ni?
Aku cakap biasa-biasa je...
Lepas aku ajar, aku tengok dia dah ok..
Aku blah buat keje aku balik...
Bila aku perhati dari jauh, boleh pulak dia buat keje macam biasa...
Hampeh je kan, macam aku ni garang sangat...
Aku berdiri sebelah, abis menggeletar lak...
Aku continue documentation dan tolong buat translation untuk bahan team building Isnin nanti...
Nasib baiklah Google Language ada untuk tolong aku buat translation...
Tapi payah pulak bila dia translate jadi pelik-pelik...
Huhuhuhu....

*Mana ada muka garang langsung*
*Yang ni barulah garang*

0 comments: