Monday, July 26, 2010

*Erkkk!! Aku Terkujat*


Apa kes petang-petang nak terkujat?
Apa tak terkujatnya aku baru dapat email dari FSQ Kementerian Kesihatan untuk training minggu depan...
Bila aku check list name ada dalam 15 orang je include aku..
Yang tak boleh blah nama pertama dalam list>>> En.Hasmizi Mohamed....
Arghhhhhhhhhh!!!!
Itu lecturer aku dulu...
*Atas sekali nama dia, bawah sekali nama aku*

Apalah nasib aku ni...
Aku cuak lah....
Karang banyak soal, tak susah aku dibuatnya...
Mesti lecturer aku kata budak ni dulu belajar apa je la masa dia ngajar...
Aku dulu kan sengal berganda-ganda....
Blurrrrrrrrr...........
Kalau pergi UKM untuk training, selalu aku dok gelakkan exec aku sebab dia dari sana, sekarang ni ambil kau...
Aku pula cuak, dia lak gelak...
Dia  pergi untuk next session...
Yang tak boleh blah lagi last day aku kena wat presentation...
O mak ai, present depan orang yang aku tak kenal langsung dan seorang lecturer sendiri...
Tandus otak aku karang ni....
Tinggal berapa hari je nak cari bahan nak kena buat power point....
Aku copy edit tambah campur jelah gamaknya bahan aku sendiri untuk training staff macam ni...
Lanyak.....

0 comments: