Friday, July 2, 2010

* !@#$%^&*()_+ *

Buta ke?
Masa aku tengah nak siapkan keje urgent, sibuk ko tanya benda tak urgent!!!
Pakai sedap mulut kau je!!
Tak nampak ke aku tengah buat apa!!!
Si sengal pun satu, aku belum sign dokumen ke, form ke untuk approve atau ada tanda verified or accept,janganlah gatal-gatal pergi filing!!
Ada otak pakai!!!
Jangan buat kerja sambil tutup mata!!!
Umur dah boleh jadi bapak orang anak berderet tapi buat kerja pakai lutut...
Kerja lagi lama bertahun-tahun dari aku!!!
Last-last aku pulak yang kena!!
Kalau aku cover kerja orang lain, kerja aku sape nak buat?
Hantu belaan kau ke?

0 comments: